FORGOT YOUR DETAILS?

KAKAVOVI IZDELKI

Tradicija okusa!

Kakavova zrna - cela

Kakav je enostavno dober!

Ima visoko vsebnost beljakovin, je vir magnezija, železa in cinka ter prehranskih vlaknin. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti in k normalnemu delovanju živčnega sistema. Krepi tudi kosti in zobe. Cink ima več kot 18 pozitivnih lastnosti za človeško telo, med drugim je nujen za delovanje možganov (koncentracija, učenje, spomin), prispeva k ohranjanju kosti, zdravih las, nohtov, kože ter k normalnemu delovanju imunskega sistema. Beljakovine prispevajo k vzdrževanju mišične mase in normalni ravni holesterola v krvi.
Predlog za uživanje
Odlična s sladkim ali suhim sadjem, z oreščki ali semeni, v kosmičih, jogurtih.
Zakaj kakavova zrna?
Božanskega okusa. Visoka vsebnost magnezija, železa, cinka ter vir beljakovin.
Poreklo: Peru

Kakavova zrna – zdrobljena

Kakav je enostavno dober!

Ima visoko vsebnost beljakovin, je vir magnezija, železa in cinka ter prehranskih vlaknin. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti in k normalnemu delovanju živčnega sistema. Krepi tudi kosti in zobe. Cink ima več kot 18 pozitivnih lastnosti za človeško telo, med drugim je nujen za delovanje možganov (koncentracija, učenje, spomin), prispeva k ohranjanju kosti, zdravih las, nohtov, kože ter k normalnemu delovanju imunskega sistema. Beljakovine prispevajo k vzdrževanju mišične mase in normalni ravni holesterola v krvi.
Predlog za uživanje
Odlicna s sladkim ali suhim sadjem, z oreščki ali semeni, v kosmicih, jogurtih.
Zakaj kakavova zrna?
Božanskega okusa. Visoka vsebnost magnezija, železa, cinka ter vir beljakovin.

Poreklo: Peru

Kakav v prahu

Kakav je enostavno dober!

Ima visoko vsebnost beljakovin, je vir magnezija, železa in cinka ter prehranskih vlaknin. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti, izčrpanosti in k normalnemu delovanju živčnega sistema. Krepi tudi kosti in zobe. Cink ima več kot 18 pozitivnih lastnosti za človeško telo, med drugim je nujen za delovanje možganov (koncentracija, učenje, spomin), prispeva k ohranjanju kosti, zdravih las, nohtov, kože ter k normalnemu delovanju imunskega sistema. Beljakovine prispevajo k vzdrževanju mišične mase in normalni ravni holesterola v krvi.
Predlog za uživanje
Odličen v kombinaciji s svežim ali suhim sadjem, oreščki ali semeni, v kosmičih, jogurtih, smoothijih, sadnih solatah ali sladicah.
Zakaj kakav v prahu?
Božanskega okusa. Visoka vsebnost magnezija, železa, cinka ter vir beljakovin.
Poreklo: Peru

Kakavovo maslo

Kakavovo maslo nastane z plodov kakavovca in je ključna sestavina čokolade. Dodaja se v prehrani in kozmetiki. Posebej je priljubljeno tudi v aromaterapiji. Na telesni temperaturi je tekoče, kožo mehča in naolji ter prijetno odišavi.
Predlog za uživanje
Za uporabo v kulinarki običajno uporabljamo stopljenega (lahko ga stopimo nad paro). Stopljenega nato dodajamo v čokoladne napitke, peciva, sladolede ali ga uporabimo kot osnovo za izdelavo čokolade.
Zakaj kakavovo maslo?
Uporabno pri pripravi presnih slaščic in suhi koži.
Poreklo: Peru

TOP