FORGOT YOUR DETAILS?

SOL IN SLADILA

Kokosov sladkor

Kokosov sladkor je naravno sladilo, pridobljeno iz sladkih in vodenih cvetov, ki jih najdemo na vrhu kokosove palme. Cvetove najprej ročno oberejo, nato pa iz njih pridobijo sladko tekočino. Tekočino segrevajo toliko časa, da vsa voda izpari. Končni produkt je kokosov sladkor. Predstavlja odlično alternativo običajnemu sladkorju.
Poreklo: Šri Lanka

Kristalna sol iz območja Himalaje

FINO MLETA SOL – PREMIUM KVALITETA - NEJODIRANA

Naravna kristalna sol iz območja Himalaje je
nastala pred približno 250 milijoni let z izsušitvijo
takratnega morja. Zaščitena je bila pred
vremenskimi vplivi in onesnaževanjem današnjega
časa. Sol ima prvotno, naravno dano sestavo.
Predlog za uporabo
Sol se uporablja pri kuhanju.
Sestavine: kristalna sol iz območja Himalaje,
nejodirana

TOP